55 minuuttia Crossilla Whooo! ei kylläkään kerralla, vaan päivän aikana: Aamulla 15 min, päivällä 20 min ja illalla 20 min. Mutta eipä tuota Crossailua jaksaisi jos ei söisi, nyt on aika hyvä fiilis kanafileiden ja itse tehdyn kasvispaistoksen jälkeen kun crossaili n. puoli tuntia syönnin jälkeen.

Ainoa huonopuoli tässä on hikoiu. Minulla on kyllä hyvät ex-anopin ostamat Niken urheiluhousut, jotka oikeasti ovat hyvät, mutta paitaa ei ole ja olo tulee jotenkin tunkkaiseksi ja nihkeäksi T-paidassa. Uffilta yritän tiirailla urheilupaitaa, mutta vielä ei ole näkynyt sopivaa. Jos T-paita ahdistaa, eikä saatavilla ole urheiluliikkeen paitaa niin ollaan sitten ilman paitaa! Ei tänne kukaan näe ja suurimman osan ajasta olen yksin ja enpä usko tuon poikaystäväni kovin harmissaan olevan jos treenailen puolialasti. Noh, olis se paita silti siisti.

Taitaa olla muuten menossa neljäs viikko crossailua. Äsken tuossa poikaystävän kanssa mietin, että pitäisi lisätä lihastreeniä tuon crosstrainerin rinnalle. Lähinnä omavoimaharjoittelua (punnerrukset, vatsa -ja selkälihakset ja kädet), ensimmäisena ajattelin, että täytyy mennä kuntosalille, mutta onhan minulla käsipainot ja nilkkapainot. Samalla tavallahan niiden kanssa voi telkkarin edessä treenata kuin crosstrainerilla. Tämä on vasta mietintä asteella.

Pikkaisen olen huolissani miten ensi viikonloppu menee kun menen vanhempieni luokse. Heillä ei ole minkäänlaista kuntoilulaitetta. Koirien kanssa voin hyvinkin mennä lenkille kunhan ei sada aivan hirveästi lunta. Lisäksi toinen koira on tassupotilas eikä sen kanssa saa lenkkeillä liikaa tai raukka on aivan kipeä. Ehkä lainaan äitini vibra tonea jonka hän osti jonkun mielenhäiriön yhteydessä ostos tv:stä, siitä vaan hytisevä ja läskejä hyllyttävä ruma vyö takapuolen ympärille!