Eikö missään ole ehjää vaakaa? vanhempien luona olevan vaa'an näyttön lasi on rikki. Mutta tuloksen näkee silti.

Aamupaino (melkein unohdin mitata, olen kaksi ja puolituntia myöhässä): 62.1, eli kilo pois jee, tasasta kyytiä ja niinhän se pitääkin olla :))

Taidan ostaa uuden vaa'an. Tein jo pientä hintavertailua 25 eurolla saa jo hyvän tosi hienon näkösen. Tämä nykyinen digitaalivaakani on kolmisen vuotta vanha ja vuosi sitten siitä meni yksi jalka rikki ja survoin repsottavat johdot äkkiä takaisin jalan sisälle ja sitten vain äkkiä jalka paikoilleen ja vaaka lattiaa vasten ennen kuin lahoo taas. Aina välillä oikaisen johtoja ja pistän jalkaa paremmin. Nyt se on alkanut jähmettymään paikoilleen... 8 kilon kohdalle. Nykyiset digitaalivaa'at on tosi nättejä ja todella ohuita. Näyttää melkein lattialaatalta, ei mikään ihmekään, että ne hajoilee ihmisten kolhiessa niiden kanssa. Siihen reunalla astuu helposti ja sitten koko vaaka kippaa.

Koirien kanssa leikkimisessä varmaan kuluu kanssa hieman kaloreita (ainakin enemmän kuin tietokoneella istuessa). Olen vanhempieni luona ja heillä on kaksi pientä tyttöterrieriä, molemnat tykkää kun joku juoksentelee niinden kanssa ympäri taloa. Ja kohta kummipoika tulee hoitoon ja tämä on niin ADHD -tapaus, että olen varmaan parin tunnin päästä ihan läkähdyksissä :P