On melkoinen ihme etten ole tänään päätynyt terassille! Kyllä sitä siiderihammasta on hieman kolottanut. Mutta kovempaa puri pyöräilykärpänen. Palasin juuri reippaalta pyöräilylenkiltä, jonka kuvittelin kestäneen juuri ja juuri tunnin, mutta osottautuikin että huhkin menemään yli kahden tunnin ajan tarkemmin sanottuna pyöräilin 2h ja 15 minuuttia. Enpä yhtään osaa sanoa kuinka monta kilometriä tuli... ehkä 10-15 km? yritin mitata matkaa eniron sivuilla, mutta yhtäkkiä ohjelma kysyy että haluanko tallentaa vai poistaa reitin ja mitä tahansa teen niin homman joutuisi aloittaan alusta. Täytyy katsoa asiaa toiste kun saan hermoni lepytettyä eniron takia.

päivän liikuntasaldo on siis kiitettävä. Pyöräilin aikaisemmin päivällä asunnolta kaupunkille 4-5 kilsaa, sitten crossailin 37 minuuttia ja yli kaksi tuntia pyörilyä. On sellainen olo, että olisi kerrankin saanut jotain aikaiseksi



ravintoterapeutti tosin varmaan haukkuisi minut ihan lyttyyn. Olen syönyt kehnonpuoleisesti tänään. En varmaankaan ole saanut päivittäistä kalorisuositusta edes puoliväliin täyteen. Mutta ei minua ole oikeastaan nälättänyt, enkä ole kokenut väsymystä. Tänään on tullut syötyä: 2,5 dl maustamatonta activia jogurttia, pakastemustikoilla ja 1 tl sokeria sekaan, 2 kuppia keskitummaa kahvia tilkalla rasvatonta maitoa ja 1,5 tl sokeria yksi paistettu kananmuna, 120 grammaa kevyt mozarellaa, banaani, 3 hapankorppua, 2 soijanakkia, n. 3 dl rasvatonta maitoa, muutaman suppilovahveron napsin poikaystävän eilisestä pöperöstä ja juonut päiväsaannin verran vettä. Hmmm.... ei en jaksa alkaa mittaamaan kaloreita.