Paino: 60, 7 kg, pudotusta edelliseen miinus 2 kiloa, mutta epäilen tosiaan, että rikkinäinen ex-vaakani ei ole kovin luotettava, nyt uusi vaaka ja parempi tulos :) Todellisuudessa olen varmaan tiputtanut kilon viikkovauhdilla. Mikä on hyvä.

Vyötärö: 71,4 cm, pudotusta edelliseen 6 mm

Lantio: 89,5 cm, pudotusta edelliseen 3 mm

Nyt näköjään millien osalta on loppunut jo alkuspurtti. Nyt ne viimeset on tiukalla ja lähtee hitaasti. Toisaalta voi olla mahdollista,että mittaan, etenkin lantiota, väärin kun sitä mittanauhaa saa taistella oikeaan kohtaan ja oikeaan asentoon, virhearvioinnit voi olla erittäin mahdollisia.

Olen tällä viikolla lisännyt liikunnan määrää. Huomasin että jaksan olla kerralla 30 minuuttia Crosstrainerissa ja eilen olin kerralla 45 minuuttia ilman mitään väsypuuskokohtausta sen jälkeen. Ilmeisesti kunto on kasvanut, koska Joulukuussa 2009 jaksoin nipin napin Crossailla 7 minuuttia. Olenkin pyrkinyt siihen etten rehki itseäni henkivieriin vaan annan kunnon nousta omalla painollaan. Niinpä siis 7 miinuuttia muuttui 10 minuutiksi, 20 minuutiksi, 30 minuutiksi ja 45 minuutiksi pikkuhiljaa. Kohta varmaan jaksan Crossailla tunnin.

Perjantai 29.1: Crosstarineria 20 minuuttia ja 20 minuuttia

Lauantai 30.1: 30 min lumitöitä, muuten välipäivä

Sunnuntai 31.2: Välipäivä

Manantai 1.2: Crosstraineria 15 miinuuttia, ja enemmän olisi jaksanut mutta tuli asioille kiire. 2 x 15 min kävelyä

Tiistai 2.2: 35 minuuttia reipasta kävelyä, Crosstraineria 30 minuuttia

Keskiviikko 3.2: Crosstraineria 30 min päivällä ja uudestaan illalla 30 min.

Torstai 4.2: Crosstraineria 45 minuuttia ja 2 x 25 min kävelyä.

Perjantai 5.5: Tarkoituksena Crossailla väh 30 minuuttia ja kävellä sama aika. JA TÄNÄÄN AIJON SYÖDÄ RUNEBERGINTORTUN!

Mp3 soittimessa on liikunnan aikana pyörinyt äänikirja: Queen Betsy -kirjasarjan ensimmäinen kirja: Undead and Unwed, kirjoittanut Mary-Janice Davidson.

Tunnustaudun vampyyri faniksi, ne ollut ollut se cool monsteri juttu teinistä asti ja kiitos Twilightin (joka on oikeasti ihan kuraa) voin tuoda rakkauttani julki ilman ihmisten outoja katseiden vaihtamisia. Otin jo 13 vuotiaana selvää nosfaratuksista, vampyyrimyyteistä, leffoista ja ihmissusista, eli vanhan kaavan vampyyrifaneja. vampyyrit EI JUMALAUTA KIMALTELE AURINGOSSA!

 

Yllä oleva kuva: uusi vaakani! On se hiano! Citymarketista ostin, 19,90. Vähän vilkuilin niitä 40 euron vaakoja jotka mittaa rasvaprosentteja yms. mutta ehkä se on jo liian hifiä.

 

Kuva: Melko ohut on.